Zelfstandig werkend kok

vacature Zelfstandig werkend kok

Wil jij als zelfstandig werkend kok deel uitmaken van een leuk, enthousiast en professioneel keukenteam? Houd jij van een uitdaging, afwisseling en dynamiek? Ben jij een teamplayer en wil jij samenwerken met een fijn team om de ultieme beleving te creëren voor onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De ingrediënten van de functie Zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok draai je mee in de operatie van de diverse culinaire Hospitality concepten binnen ons bedrijf. Naast de bereiding van gerechten voor restaurants De Turfhoeve en Cascara Rodizio, wordt je ook mede verantwoordelijk voor de uitvoering van culinaire concepten voor groepen en partijen. Als zelfstandig werkend kok is het je doel om samen met het team een geoliede machine te vormen, waar samenwerken en timing essentieel zijn. Samen zorg je ervoor dat onze gasten iedere keer weer met een tevreden glimlach naar huis gaan.

  • Je bent mede verantwoordelijk voor de kwantiteit, kwaliteit en de presentatie van alles wat de keuken verlaat en bij de gasten wordt gepresenteerd.
  • Je krijgt de ruimte om creatief mee te denken over concepten en recepturen.
  • Je ondersteunt de Chef en Sous-Chef met het operationeel coördineren van een zo efficiënt en effectief mogelijk bereidingsproces.
  • Je werkt zowel met ervaren collega’s als leerlingen binnen een gezellig team. Als zelfstandig kok sta je open voor suggesties en wordt je tegelijkertijd uitgedaagd om zelf suggesties te doen. Je krijgt dus voldoende ruimte om te groeien binnen je rol indien je die ambitie hebt.
  • In deze rol mag je natuurlijk ook leerlingen begeleiden/opleiden. Mocht je nog geen officieel leermeester zijn, dan bieden wij mogelijkheden om deze opleiding te gaan doen.

Over welke ingrediënten beschik jij?

  • Passie voor het vak
  • Perfecte timing; je kunt pieken wanneer dat van je vereist is
  • Je bent een teamplayer en zet graag dat stapje extra voor elkaars werkplezier
  • Je hebt minimaal een opleiding tot zelfstandig werkend kok (of je volgt deze opleiding nu)
  • Het is een pré als je enige á la carte ervaring hebt en je je mannetje weet te staan in je eigen parti

Wat serveren we jou?

Je komt werken bij een vernieuwend en dynamisch bedrijf met een gezellig en gedreven team waarin altijd ruimte is voor nieuwe ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Sterker nog! Dat stimuleren we alleen maar en dat faciliteren we waar nodig of wenselijk ook. Binnen ons bedrijf is er oprechte aandacht voor de ontwikkeling, wensen en behoeften van de mensen binnen ons team. Tenslotte maken de mensen ons bedrijf! Naast een goed salaris, bieden we je in basis dan ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vullen we deze graag samen in naar jouw behoeften. Zo zijn bijvoorbeeld een vaste vrije dag, een 4-daagse werkweek en een weekenddag vrij bespreekbaar.

Smaakt dat naar meer?

We ontmoeten je graag om samen te kijken of we een goede match voor elkaar zijn. Een CV is welkom, een motivatiebrief hoef je niet te sturen. Jouw motivatie horen en proeven we graag in ons gesprek.

Toch op zoek naar meer uitdaging? We hebben ook een vacature openstaan voor een (aankomend) Sous Chef. Indien je de ambitie hebt om deze carrièrestap te maken, dan staan wij daar dus ook zeker voor open!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Over Turfhoeve Hospitality

Twee restaurants met partijencentrum

De Turfhoeve is in 1974 geopend als traditioneel pannenkoekenhuis. In de afgelopen decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een multifunctioneel horecacentrum met twee restaurants. Samen beschikken zij over diverse sfeervolle ruimtes die veelvuldig ingezet worden voor feesten, partijen, bruiloften of zakelijke ontmoetingen. 

Restaurant De Turfhoeve

Eten, drinken, genieten

Het a la carte concept van Restaurant de Turfhoeve is ontworpen om een breed publiek aan te spreken. Naast de klassieke pannenkoeken biedt de Turfhoeve een uitgebreide selectie aan lunch- en dinergerechten. Het restaurant verwelkomt gasten zeven dagen per week voor koffie, lunch, borrel of een smakelijk diner. Zowel vaste gasten als toeristen die onze prachtige regio verkennen, weten feilloos de weg naar de Turfhoeve te vinden. Het staat bekend als een kindvriendelijk restaurant en is goed uitgerust om grote groepen te bedienen. 

Cascara Rodizio Grill & Bar

Braziliaans genieten in het hart van de Peel

Cascara Rodizio onderscheidt zich van traditionele steakhuizen door alle elementen van een Braziliaanse dineravond te verenigen in één concept. Terwijl gasten onbeperkt kunnen genieten van de Fresh Market, waar diverse (bij)gerechten en desserts in buffetvorm worden aangeboden, worden de gegrilde vleesgerechten door de Passadores aan tafel geserveerd. Elke zaterdag is er live muziek en maandelijks wordt er een echte Braziliaanse Festa georganiseerd. Het restaurant is uniek in ambiance, beleving en ervaring en trekt dan ook gasten van zowel nabijgelegen als verder weg gelegen plaatsen aan. 

Partijencentrum

Voor bruiloften, feesten, partijen en zakelijke ontmoetingen

De Turfhoeve beschikt over 10 verschillende multifunctionele ruimtes die te boeken zijn voor feesten, partijen, bruiloften, vergaderingen, presentaties, trainingen of andere ontmoetingen. Vanzelfsprekend wordt ook zorg gedragen voor passende culinaire concepten en de uitvoering daarvan.

TOP