De Turfhoeve komt naar u toe!

Om u ondanks de maatregelen vanwege het Coronavirus toch te kunnen voorzien van een gezonde, lekkere, verse maaltijd zijn wij een bezorg- en afhaalservice gestart. De maaltijden zijn vers bereid en geseald zodat u deze zelf thuis kunt opwarmen. Voor meerdere dagen tegelijk bestellen of afhalen is dus ook mogelijk. De maaltijden zijn gemiddeld drie dagen houdbaar in de koelkast.

Goed nieuws! Vanaf nu hebben we ook de mogelijkheid om gerechten warm af te halen.

Via deze bestelpagina kunt u uw bestelling plaatsen. Bezorgen doen wij enkel binnen een straal van 15 km.

Afhalen

Maaltijden warm of koud afhalen is dagelijks mogelijk tussen 14:30 en 20:15. Geef uw keuze voor warm of koud en het tijdstip aan in het bestelformulier. U kunt de bestellingen afhalen bij de bar in de Turfhoeve, Midden Peelweg 1 te Sevenum. Bestellingen voor de dag zelf kunnen tot uiterlijk 19:30 geplaatst worden.

Bezorgen

We bezorgen dagelijks, enkel koude maaltijden, binnen een straal van 15 km tussen 14:00 en 17:00. Bezorgkosten zijn € 5,00 per bestelling. Bestelling voor de dag zelf kunnen tot uiterlijk 14:00u geplaatst worden.

Afhalen en bezorgen met de kerst

We hebben met de kerst aangepaste afhaal- en bezorgtijden. Ook zit er een toeslag op de bezorgkosten op deze dagen. Bezoek voor specifieke informatie onze kerstpagina.

LET OP! We zijn wat verbeteringen aan het aanbrengen in onze shop. Hierdoor kan het zijn dat u tijdelijk problemen ervaart met bestellen. Ervaart u dit? Bel dan even met onze collega's via: 077 467 7500 om uw bestelling telefonisch door te geven. Dan maken we het alsnog heel graag voor u in orde!

Hoofdgerechten

Pannenkoeken

TOP