Sous Chef

vacature (aanstormend) Sous Chef

Wil jij deel uitmaken van een leuk, enthousiast en professioneel keukenteam? Helpen om de kwaliteit van onze gerechten continu te waarborgen, te verbeteren en te vernieuwen? Houd jij van een uitdaging, afwisseling en dynamiek? Ben jij een teamplayer en wil jij samenwerken met een fijn team om de ultieme beleving te creëren voor onze gasten binnen de verschillende concepten onder ons dak? Dan zijn wij op zoek naar jou als nieuwe Sous Chef voor ons keukenteam!

De ingrediënten van de functie Sous Chef

Als (aankomend) Sous Chef ben je medeverantwoordelijk voor de diverse culinaire Hospitality concepten binnen ons bedrijf. Naast de ontwikkeling en bereiding van gerechten voor restaurants De Turfhoeve en Cascara Rodizio, wordt je ook mede verantwoordelijk voor culinaire concepten voor groepen en partijen. De nadruk van je functie als Sous Chef ligt, naast het creëren van nieuwe ideeën, ook met name op het mede operationeel coördineren van een zo efficiënt en effectief mogelijk bereidingsproces. Timing is hierin essentieel, evenals de begeleiding van het keukenteam. Het doel is om samen een geoliede machine te vormen zodat er ruimte blijft voor vernieuwing en onze gasten iedere keer weer met een glimlach naar huis gaan.

 • Je denkt creatief mee over concepten, recepturen en menukaarten waarbij je ook rekening houdt met de praktische kant; productinkoop en -calculaties.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de inkoop en het onderhouden van de relaties met onze leveranciers.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de kwantiteit, kwaliteit en de presentatie van alles wat de keuken verlaat en bij de gasten wordt gepresenteerd.
 • Je ondersteunt de Chef met het operationeel coördineren van een zo efficiënt en effectief mogelijk bereidingsproces en het bouwen van een steeds sterker team.
 • Je werkt zowel met ervaren collega’s als leerlingen binnen een gezellig team. Als Sous-Chef sta je open voor suggesties, maar neem je ook het voortouw op het juiste moment en begeleid je teamleden en leerlingen. Als de Chef niet aanwezig is, draai jij de keuken onder jouw leiding samen met het keukenteam.

Over welke ingrediënten beschik jij?

 • Passie voor het vak met creatieve ideeën over invulling en uitvoering
 • Perfecte timing; je kunt pieken wanneer dat van je vereist is
 • Je bent een teamplayer en weet anderen te motiveren, inspireren en op te leiden
 • Je hebt een no-nonse mentaliteit en beschikt over de nodige daadkracht om iets voor elkaar te boxen
 • Je bent ambitieus en de Chef een stapje voor in de voorbereiding
 • Je hebt minimaal een opleiding tot zelfstandig werkend kok
 • Je hebt enige á la carte ervaring als zelfstandig werkend kok of als Sous-Chef
 • Als je al enige ervaring hebt met leidinggeven is dat een pré
 • Als je beschikt over HACCP papieren is dat ook een pré

Wat serveren we jou?

Je komt werken bij een vernieuwend en dynamisch bedrijf met een gezellig en gedreven team waarin altijd ruimte is voor nieuwe ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Sterker nog! Dat stimuleren we alleen maar en dat faciliteren we waar nodig of wenselijk ook. Binnen ons bedrijf is er oprechte aandacht voor de ontwikkeling, wensen en behoeften van de mensen binnen ons team. Tenslotte maken de mensen ons bedrijf! Naast een goed salaris, bieden we je in basis dan ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vullen we deze graag samen in naar jouw behoeften. Zo zijn bijvoorbeeld een vaste vrije dag, een 4-daagse werkweek en een weekenddag vrij bespreekbaar.

Smaakt dat naar meer?

We ontmoeten je graag om samen te kijken of we een goede match voor elkaar zijn. Een CV is welkom, een motivatiebrief hoef je niet te sturen. Jouw motivatie horen en proeven we graag in ons gesprek.

Wij ontmoeten je graag!

Over Turfhoeve Hospitality

Twee restaurants met partijencentrum

De Turfhoeve is in 1974 geopend als traditioneel pannenkoekenhuis. In de afgelopen decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een multifunctioneel horecacentrum met twee restaurants. Samen beschikken zij over diverse sfeervolle ruimtes die veelvuldig ingezet worden voor feesten, partijen, bruiloften of zakelijke ontmoetingen. 

Restaurant De Turfhoeve

Eten, drinken, genieten

Het a la carte concept van Restaurant de Turfhoeve is ontworpen om een breed publiek aan te spreken. Naast de klassieke pannenkoeken biedt de Turfhoeve een uitgebreide selectie aan lunch- en dinergerechten. Het restaurant verwelkomt gasten zeven dagen per week voor koffie, lunch, borrel of een smakelijk diner. Zowel vaste gasten als toeristen die onze prachtige regio verkennen, weten feilloos de weg naar de Turfhoeve te vinden. Het staat bekend als een kindvriendelijk restaurant en is goed uitgerust om grote groepen te bedienen. 

Cascara Rodizio Grill & Bar

Braziliaans genieten in het hart van de Peel

Cascara Rodizio onderscheidt zich van traditionele steakhuizen door alle elementen van een Braziliaanse dineravond te verenigen in één concept. Terwijl gasten onbeperkt kunnen genieten van de Fresh Market, waar diverse (bij)gerechten en desserts in buffetvorm worden aangeboden, worden de gegrilde vleesgerechten door de Passadores aan tafel geserveerd. Elke zaterdag is er live muziek en maandelijks wordt er een echte Braziliaanse Festa georganiseerd. Het restaurant is uniek in ambiance, beleving en ervaring en trekt dan ook gasten van zowel nabijgelegen als verder weg gelegen plaatsen aan. 

Partijencentrum

Voor bruiloften, feesten, partijen en zakelijke ontmoetingen

De Turfhoeve beschikt over 10 verschillende multifunctionele ruimtes die te boeken zijn voor feesten, partijen, bruiloften, vergaderingen, presentaties, trainingen of andere ontmoetingen. Vanzelfsprekend wordt ook zorg gedragen voor passende culinaire concepten en de uitvoering daarvan.

TOP