Restaurant Sevenum

Lunchen in Sevenum

Restaurant de Turfhoeve

Restaurant De Turfhoeve is de perfecte locatie om te genieten van een gezellige lunch. Dankzij onze uitgebreide menukaart kunt u met uw familie, vrienden of zakenrelaties aanschuiven en is er voor ieder wat wils. 

Iedere dag vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom voor een heerlijke lunch. Kies van onze gehele kaart met lekkere soepen, broodjes, salades, voor- of hoofdgerechten en natuurlijk onze pannenkoeken.

Ons restaurant leent zich perfect voor iedere gelegenheid. Door de centrale ligging naast de snelweg en de ruime parkeergelegenheid, zijn wij gemakkelijk bereikbaar en kunt u bijvoorbeeld ook gemakkelijk afspreken met uw zakenrelatie.

Proef de ambachtelijke sfeer en kom lunchen bij restaurant de Turfhoeve in Sevenum.

Uitgebreid dineren

Voor ieder gezelschap

Restaurant de Turfhoeve in Sevenum is een restaurant gelegen in het hart van de Peel. Het restaurant ademt een unieke ambiance. Naast de heerlijke gerechten proeft u hier de sfeer en het ambacht. Het restaurant van de Turfhoeve is geschikt voor iedereen. Door een zeer uitgebreide dinerkaart kan iedereen genieten in een huiselijke sfeer.

Ons restaurant biedt een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. Heeft iemand in uw gezelschap een allergie? Laat het ons weten en we zullen hierin meedenken.

Kleiner gezelschap of grotere groep?

Wilt u graag dineren met zijn tweeën, graag een pannenkoek eten met de kinderen, dineren met een kleiner gezelschap of juist met een grotere groep? Dit is allemaal mogelijk in ons restaurant. Bent u op zoek naar een bijzondere invulling van uw gelegenheid? Neem dan contact met ons op via info@turfhoeve.nl.

Uit eten met de kinderen

Speelruimtes en kinderkaart

Als de kinderen genieten van een pannenkoek of iets andere lekkers speciaal voor hen, terwijl de ouders een driegangen menu kunnen kiezen uit een zeer uitgebreide kaart, is het gegarandeerd dat de gehele familie heerlijk kan eten.

Voor de kinderen is er een grote speelruimte aanwezig waar ze geheel hun eigen gang kunnen gaan. Hierdoor kunnen de ouders in alle rust lunchen of dineren, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelruimte.

Zodra de zon doorkomt en het weer het toelaat is er buiten een groot luchtkussen voor de kinderen. Hierdoor wordt uit eten met de kinderen genieten in ons kindvriendelijk restaurant.

Pannenkoeken eten

Voor iedereen

Van oudsher is restaurant De Turfhoeve al gelinkt aan pannenkoeken. Gasten komen nog regelmatig binnen met de vraag ' Is dit het pannenkoekenhuis?'. Het antwoord op deze vraag is een volmondig 'Ja'.

Het restaurant heeft zich in alle gastvrije jaren uitgebreid van pannenkoekenhuis naar een compleet à la carte restaurant waar de klassieke pannenkoek nog altijd geserveerd wordt. Het restaurant beschikt over een uitgebreide pannenkoeken kaart waar alle klassiekers op te vinden zijn. Zo wordt onder andere de Boerenpannenkoek & Pannenkoek het Kleef nog altijd vol trots geserveerd. Ook voor lekkere pannenkoeken moet u dus bij restaurant De Turfhoeve zijn.

ANNO 1974

Pannenkoekenhuis

TOP