(Bedrijfs) Feesten

Altijd een goed idee

Zaalverhuur Sevenum, voor uw feest

De Turfhoeve leent zich als een zeer geschikte feestlocatie voor al uw partijen. De locatie biedt verschillende ruimtes met ieder hun eigen karakter. Door een breed aanbod aan sfeervolle ruimtes met verschillende afmetingen is de Turfhoeve geschikt voor iedere groepsgrootte. Een bijzondere feestzaal in Limburg, vindt u bij de Turfhoeve in Sevenum.

Een flexibel zalencentrum

Samen met u bespreken wat nodig is om uw feest perfect naar wens te organiseren. Welke ruimte is het meest geschikt voor u, wat is de optimale indeling van de ruimte, wilt u graag een activiteit tussendoor, welk buffet of diner wilt u graag? Deze vragen gaan we samen met u beantwoorden. Of u nu een personeelsfeest, verjaardag, familiefeest of huwelijk wilt vieren. We verzorgen dit tot in de puntjes.

Trouwerij

De perfecte dag

Op zoek naar trouwlocaties in Limburg?

Uw huwelijk moet perfect zijn. De mooiste dag van uw leven. Met dit uitgangspunt organiseren we uw bruiloft van A-Z. We richten een trouwzaal in, zoals u die voor ogen heeft. Door gebruik te maken van het gehele pand kunnen wij voor u een unieke trouwlocatie creëren met voor iedere gelegenheid een andere sfeer.

Een bijzondere bruiloftlocatie

Als officiële trouwlocatie kunt u elkaar het ‘ja’ woord geven op het Mariapleintje (binnenplein) in het bijzijn van uw genodigden. Na een middag genieten, taart aansnijden en een toost op uw huwelijk, wordt er een diner verzorgd in het Boerenerf of de Gasterij. Na het diner begint uiteraard de feestavond om uw huwelijk te vieren. Dit kan samen met al uw vrienden in de grote feestzaal.

Dit is slechts een van de mogelijkheden, uiteraard bespreken we al uw wensen en maken we er samen een onvergetelijke dag van.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een afspraak maken zodat we in alle rust uw wensen kunnen vertalen in een passend trouwfeest en budget. Neem contact op via (077)467-7500 of info@turfhoeve.nl.

Buffetten

Alles wat u wenst

Wij hebben verschillende Turfhoeve buffetten. U heeft ook de mogelijkheid om zelf uw buffet samen te stellen. Hierdoor kunt u exact het buffet samenstellen dat u wenst.

Alle buffetten worden in eigen keuken gemaakt en zijn met zorg samengesteld. Persoonlijk advies? Neem contact op met onze medewerkers en vraag nu uw offerte aan.

Gasterij (30 personen)

De Gasterij, sfeervol ingerichte ruimte waar de huiselijke ambiance welke zeer geschikt is voor een apart diner, brunch of een leuke borrel voor de zakelijke gast. Ruimte geschikt van 12 tot 30 personen.

Boerenerf (45 personen)

Ruimte grenst aan het à la carte restaurant, in de weekenden word deze zaal als tweede ruimte bij het restaurant getrokken. Het Boerenerf leent zich uitstekend voor een apart diner voor groepen voor 15 tot 45 personen. De ruimte is authentiek ingericht met kleine details uit de streek.

Jachtkamer met Café (125 personen)

Onlangs opgeknapt in een moderne stijl met stoere frisse kleuren, met behoud van oude elementen in een nieuw jasje. Tevens is er een kleine rokersruimte gecreëerd wat niet geheel onbelangrijk is voor de rokers onder ons. Zeer geschikt voor feestjes en buffetten van 25 tot 125 personen.

Dille & Camille (400 personen)

Met stijl ingericht grote ruimte welke is te koppelen voor grotere vergaderingen en seminars of bedrijfsfeesten. Geschikt voor 50 tot 400 personen.

Cascara Rodizio (500 personen)

In 2017 is de Korenschuur van de Turfhoeve omgebouwd naar een hippe Braziliaanse Rodizio. Naast het heerlijk eten is het mogelijk om de ruimte van Cascara Rodizio te gebruiken voor feesten en partijen. De zaal is geschikt voor grotere groepen of eventueel personeelsfeesten.

TOP