Moederdagbrunch

Nog zoek naar een origineel Moederdag cadeau?
Verras mama dit jaar met een brunch op Moederdag!

Verras mama met een Moederdagbrunch bij de Turfhoeve in Sevenum

Dat is nog eens een origineel Moederdag cadeau en gegarandeerd genieten!

Iedere moeder viert Moederdag het liefst samen met het hele gezin toch? Precies! Verras moeder daarom dit jaar met een gezellige Moederdagbrunch in ons sfeervolle restaurant. Als u voor het gezelschap zorgt, zorgen wij voor de rest! Ook voor een leuke extra verrassing voor alle moeders.

Met dit originele Moederdag cadeau bezorgt u mama gegarandeerd een onvergetelijke Moederdag.

Het exacte menu en de tarieven voor de Moederdagbrunch in 2025 moeten nog bepaald worden. Hierover volgt later meer informatie. Wilt u als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer er meer informatie bekend is? Laat het ons weten via onderstaande button. Toch alvast direct reserveren? Dat mag natuurlijk ook!

Wij hopen u met Moederdag te mogen ontvangen

Reserveer nu voor onze Moederdagbrunch

Graag willen we u vragen om bij het maken van uw reservering het totale aantal personen inclusief de kinderen aan te geven. Wij vragen u bovendien vriendelijk om bij de opmerkingen de samenstelling van uw gezelschap te specificeren; het aantal volwassenen, het aantal kinderen, hun leeftijdscategorie (0 jaar, 1 t/m 3 jaar of 4 t/m 11 jaar) en of u gebruik wenst te maken van een kinderstoel (en zo ja hoeveel).

Bent u met 15 personen of meer? Dan is online reserveren helaas niet mogelijk, per mail of telefonisch wel. U kunt in dat geval, of bij vragen, contact met ons opnemen via 077 467 75 00 of info@turfhoeve.nl.

TOP