Pinksteren 2024

Kom heerlijk genieten van onze Pinksterbrunch

Pinksterbrunch bij de Turfhoeve

Vier Pinksteren ook in 2024 bij ons

Geniet samen van een lekker lang weekend en kom met uw gezelschap brunchen bij De Turfhoeve in Sevenum. Net als andere jaren verzorgen wij ook met Pinksteren in 2024 onze welbekende, uitgebreide Pinksterbrunch op beide Pinksterdagen. De brunch bestaat uit een zeer ruim assortiment koude en warme items, dus er is voor ieder wat wils!

Komt u niet uit de buurt? Dan is dit een uitgelezen kans om uw bezoek aan ons te combineren met een dagje of weekendje uit in onze mooie regio. De omgeving is prachtig in deze tijd van het jaar en er valt hier genoeg te beleven om er een compleet dagje of weekendje weg van te maken samen.

Reserveer uw tafel dus vandaag nog en bereid u voor op een gezellig Pinksterweekend.

Pinksterbrunch Turfhoeve Sevenum

Menu Pinksteren 2024

De brunch start om 11 uur

Drankenbuffet

Onbeperkt: koffie, thee, jus d’orange, appelsap, melk, multifruit, yoghurtdrank en chocomelk.


Brood

Een grote verscheidenheid aan brood, harde broodjes en croissants. Diverse soorten vleeswaren, kaas, paté, zoet broodbeleg, roomboter en margarine.


Koud buffet

Boerenhuzarensalade, diverse rauwkostsalades, pastasalade en mesclun sla met komkommer, olijfjes, tomaatjes, fetakaas, mozarellabolletjes, rode paprika, ui, dressing, gepocheerde zalm, gerookte makreel, zure haring, brado, gerookte zalm, vers fruitsalade en een kaasplank met diverse kazen.


Soepbuffet

Ossenstaart bouillon met verse groenten, gebonden tomatensoep, stokbrood en kruidenboter


Warm buffet

Bourgondische beenham, romige kippenpastei met bladerdeegbakjes, runderstoof, gebakken kiphaasjes, luxe visschotel, gestoomde witte rijst met uitjes en bosui, aardappelgratin, verse seizoensgroenten en roerei met spek.


Dessert

Grand dessert buffet

*Dit menu is onder voorbehoud. Gerechten kunnen ietwat afwijken van de nu getoonde items. 

Prijs Pinksteren 2024

Pinksterbrunch bij de Turfhoeve

 • Volwassenen

  € 31,50
 • Kinderen van 4 t/m 11 jaar

  € 16,50
 • Kinderen van 1 tot 4 jaar

  € 5,00
  Kinderen onder de 1 jaar zijn gratis

Wij hopen u deze Pinksteren te mogen ontvangen!

Reserveer uw tafel voor Pinksteren 2024 vandaag nog

Graag willen we u vragen om bij het maken van uw reservering het totale aantal personen inclusief de kinderen aan te geven. Wij vragen u bovendien vriendelijk om bij de opmerkingen de samenstelling van uw gezelschap te specificeren; het aantal volwassenen, het aantal kinderen, hun leeftijdscategorie (0 jaar, 1 t/m 3 jaar of 4 t/m 11 jaar) en of u gebruik wenst te maken van een kinderstoel (en zo ja hoeveel).

Bent u met 15 personen of meer? Dan is online reserveren helaas niet mogelijk, per mail of telefonisch wel. U kunt in dat geval, of bij vragen, contact met ons opnemen via 077 467 75 00 of info@turfhoeve.nl.

TOP