Kerstmis in Sevenum

Kerstbrunch bij De Turfhoeve

Kerstmis in Sevenum

Kerstbrunch bij de Turfhoeve

Kerstmis in Sevenum viert u natuurlijk bij de Turfhoeve! Net als andere jaren toveren wij onze authentieke boerderij om tot een sprookjesachtige Kerstlocatie waar ons gastvrije team u met veel genoegen hartelijk verwelkomt. Zoals u inmiddels van ons gewend bent, kunt u zowel op 1e als 2e Kerstdag bij ons feestelijk genieten van onze uitgebreide Kerstbrunch. En, aangezien we ieder jaar eigenlijk ruimte te kort komen en Kerst dit jaar gunstig valt... Organiseren we dit jaar een extra 'Pre-Kerstbrunch' op zondag 24 december! Dat betekent dat wij dit jaar maar liefst drie dagen Kerst met u kunnen vieren. Bent u erbij? Onderstaand vindt u meer informatie. Direct reserveren? Dat mag natuurlijk ook!

Wilt u een Kerst- of Nieuwjaarsborrel bij ons organiseren met uw persoonlijke of zakelijke gezelschap?
Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kerstbrunch

Pre-Kerstbrunch op 24 december
Kerstbrunch op 1e & 2e Kerstdag

Pré Kerstbrunch

24 december 2023

Voor de allereerste keer, bieden we dit jaar een extra Kerstbrunch aan op zondag 24 december. Dus, wilt u Kerstavond eigenlijk het liefst lekker thuis op de bank wegzwijmelen bij 'All you need is Love' of genieten van een ander leuk Kerstprogramma? Kom dan gezellig samen de Kerst aftrappen met onze Pre-Kerstbrunch. Dat is weer eens wat anders dan een diner en net zo gezellig!

Het menu van de Kerstbrunch op 24 december is hetzelfde als tijdens de Kerstbrunch op 1e als 2e Kerstdag, alleen omdat het geen officiële feestdag is, kunnen we de Kerstbrunch op zondag 24 december aanbieden tegen een iets voordeliger tarief.

Kerstbrunch

1e en 2e Kerstdag 2023

Op 1e & 2e Kerstdag kunt u net zo feestelijk genieten van onze uitgebreide Kerstbrunch. Na aan hartelijk ontvangst met welkomstcocktail kunt u naar hartelust gebruikmaken van onze luxe Kerstbrunch mét bijpassend dessertbuffet. Onderstaand vindt u meer informatie over het Kerstbuffet menu van alle drie de dagen.

Kerstbrunch menu

24, 25 en 26 december 2023

Van 11.00 tot 14.00 uur. Uitsluitend op reservering.

U wordt ontvangen met een welkomstcocktail. Hierna kunt u genieten van onze uitgebreide luxe Kerstbrunch, inclusief bijpassend dessertbuffet.

Drankenbuffet
Onbeperkt: koffie, thee, jus d’orange, appelsap, melk, multifruit, yoghurtdrank en chocomelk

Broodbuffet
Een grote verscheidenheid aan brood, harde broodjes en croissants. Diverse soorten vleeswaren, kaas, paté, zoet broodbeleg, roomboter en margarine.

Koud buffet
Boerenhuzarensalade, diverse rauwkostsalades, pastasalade en mesclun sla met komkommer, olijfjes, tomaatjes, fetakaas, mozarellabolletjes, rode paprika, ui, dressing, gepocheerde zalm, gerookte makreel, zure haring, brado, gerookte zalm, vers fruitsalade en een kaasplank met diverse kazen.

Soepbuffet
Ossenstaart bouillon met verse groenten, gebonden tomatensoep, stokbrood en kruidenboter

Warm buffet
Bourgondische beenham, romige kippenpastei met bladerdeegbakjes, runderstoof, gebakken kiphaasjes, luxe visschotel, gestoomde witte rijst met uitjes en bosui, aardappelgratin, verse seizoensgroenten en roerei met spek.

Dessertbuffet
Grand dessert Noël Surprise

Prijzen Pre-Kerstbrunch

24 december 2023

 • Volwassenen

  € 35,00
 • Kinderen van 4 t/m 11 jaar

  € 17,00
 • Kinderen van 0 t/m 3 jaar

  Gratis

Prijzen Kerstbrunch

1e & 2e Kerstdag (25 en 26 december 2023)

 • Volwassenen

  € 39,50
 • Kinderen van 4 t/m 11 jaar

  € 18,50
 • Kinderen van 0 t/m 3 jaar

  Gratis

Wij hopen u deze Kerst te mogen ontvangen

Reserveer uw tafel vandaag nog

Graag willen we u vragen om bij uw online reservering het aantal personen inclusief de kinderen aan te geven. Wij vragen u bovendien graag om bij de opmerkingen het aantal kinderen, hun leeftijdscategorie (0 t/m 3 of 4 t/m 11 jaar) te vermelden en of u gebruik wenst te maken van een kinderstoel (en zo ja hoeveel).

Bent u met 15 personen of meer? Dan is online reserveren helaas niet mogelijk. U kunt contact met ons opnemen via info@turfhoeve.nl voor de mogelijkheden.

Borrel organiseren

voor Kerst of het nieuwe jaar?
Wij verzorgen het graag!

Het Kerstdiner

Slaan we dit jaar (helaas) een keertje over

Misschien vraagt u zich af waar ons Kerstdiner gebleven is? Wegens personele bezetting met de Feestdagen en het feit dat Kerst op een maandag en dinsdag valt, hebben we dit jaar besloten om een extra Pre-Kerstbrunch te organiseren op zondag 24 december in plaats van een Kerstdiner op 1e Kerstdag. Wellicht dat er volgend jaar wel weer een Kerstdiner zal plaatsvinden, dat is nu nog onbekend. Voor nu hopen wij op uw begrip en natuurlijk hopen we u evengoed te mogen ontvangen voor een van de drie Kerstbrunches.

Veel dank,
Namens het voltallige Turfhoeve Team

TOP