Genieten van een lekker lang Pinksterweekend

Ook Pinksteren vraagt natuurlijk om een beetje extra gezelligheid! Hoewel we 1 juni weer gedeeltelijk open mogen, kunnen we vanwege de regelgeving vooralsnog helaas niet voldoende plek bieden aan al onze ‘vaste gasten’.

En dus, bieden we u graag weer wat extra mogelijkheden om thuis te genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben. Op deze manier kunt u er in eigen huis of tuin toch een extra gezellig feestweekend van maken!

Geniet samen van onze heerlijke Turfhoeve Brunch. Voor de kids hebben we een variatie op de volwassenen brunch, zodat ook zij gezellig mee aan tafel kunnen. Gaat u liever voor een zomerse BBQ of een 3-gangen diner? Ook dat is een optie natuurlijk! Daarvoor verwijzen wij u graag naar ons volledige aanbod.

Speciaal voor de Brunch hebben we in de ochtenden van beide Pinksterdagen extra tijdsloten waarop de brunch kan worden afgehaald of bezorgd. Zowel op zondag 31 mei als op maandag 1 juni kan de brunch afgehaald of bezorgd worden tussen 10:00 en 12:00 uur. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dan de dag en het tijdslot aan in het opmerkingenveld bij uw bestelling (aangezien dit geen standaard optie is).

Namens het hele turfhoeve Team wensen wij u alvast een gezellig en zonnig Pinksterweekend toe samen!

Bestel nu uw lekkers voor Pinksteren

TOP