Lunchen in Sevenum

Restaurant de Turfhoeve

De Turfhoeve is de perfecte locatie om te genieten van een gezellige lunch. Dankzij onze uitgebreide menukaart kunt u met uw familie, vrienden of zakenrelaties aanschuiven en is er voor ieder wat wils. 

Iedere dag vanaf 11.00 uur openen wij onze deuren en bent u van harte welkom. Onze koks starten hun dag om 11.30 uur. Vanaf die tijd heeft u de mogelijkheid om te lunchen. Kies voor een van onze lekkere soepen, broodjes, salades, voor- of hoofdgerechten.

Ons restaurant leent zich perfect voor iedere gelegenheid. Door de centrale ligging naast de snelweg en de ruime parkeergelegenheid, zijn wij gemakkelijk bereikbaar en kunt u bijvoorbeeld ook gemakkelijk afspreken met uw zakenrelatie.

Proef de ambachtelijke sfeer en kom lunchen bij restaurant de Turfhoeve in Sevenum.

Uitgebreid dineren

Voor ieder gezelschap

Restaurant de Turfhoeve in Sevenum is een restaurant gelegen in het hart van de Peel. Het restaurant ademt een unieke ambiance. Naast de heerlijke gerechten proeft u hier de sfeer en het ambacht. Het restaurant van de Turfhoeve is geschikt voor iedereen. Door een zeer uitgebreide dinerkaart kan iedereen genieten in een huiselijke sfeer.

Ons restaurant biedt een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. Heeft iemand in uw gezelschap een allergie? Laat het ons weten en we zullen hierin meedenken.

Groepen

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus en de veiligheid van u als gast laten we een gelimiteerd aantal groepen toe. Hierin volgen we de maatregelen zoals aangegeven door het RIVM. U bent als groep meer dan welkom, echter houden we afstand tussen de personen van de groep indien u niet uit hetzelfde huishouden komt. Indien u uit een gezamenlijk huishouden komt mag u samen een één tafel plaats nemen.

Kleiner gezelschap

Wilt u graag dineren met een kleiner gezelschap, met zijn tweeën of graag een pannenkoek eten met de kinderen. Dit is allemaal mogelijk in ons restaurant.

Ruimte optimaal benutten

De Turfhoeve beschikt over voldoende ruimte om iedereen binnen te kunnen plaatsen met de aanbevolen afstand van 1,5 meter. Hierdoor kunt u gezellig eten op een veilige en verantwoorde manier. We benutten de ruimtes optimaal om alle gasten een prettig verblijf te garanderen.

 

Uit eten met de kinderen

Speelruimtes en kinderkaart

Als de kinderen genieten van een pannenkoek of iets andere lekkers speciaal voor hen, terwijl de ouders een driegangen menu kunnen kiezen uit een zeer uitgebreide kaart, is het gegarandeerd dat de gehele familie heerlijk kan eten.

Voor de kinderen is er een grote speelruimte aanwezig waar ze geheel hun eigen gang kunnen gaan. Hierdoor kunnen de ouders in alle rust lunchen of dineren, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelruimte.

Zodra de zon doorkomt en het weer het toelaat is er buiten een groot luchtkussen voor de kinderen. Hierdoor wordt uit eten met de kinderen genieten in ons kindvriendelijk restaurant.

Pannenkoeken eten

Voor iedereen

Van oudsher is de Turfhoeve al gelinkt aan pannenkoeken. Gasten komen nog regelmatig binnen met de vraag ' Is dit het pannenkoekenhuis?'. Het antwoord op deze vraag is een volmondig 'Ja'.

Het restaurant heeft zich in alle gastvrije jaren uitgebreid naar een compleet à la carte restaurant waar de klassieke pannenkoek nog altijd geserveerd wordt. Het restaurant beschikt over een uitgebreide pannenkoeken kaart waar alle klassiekers op te vinden zijn. Zo wordt onder andere de Boerenpannenkoek & pannenkoek het Kleef nog altijd vol trots geserveerd. Ook voor lekkere pannenkoeken moet u dus bij de Turfhoeve zijn.

 

Uw restaurant aan huis

Afhalen

Als u graag wilt genieten van een uniek diner bij uw thuis, biedt de Turfhoeve een afhaalservice. Hiermee kunt u van uw eigen woning een restaurant maken. De Turfhoeve verzorgt het diner en u geeft de finishing touch.

Online bestellen

Via de webshop kunt u kijken wat de Turfhoeve allemaal te bieden heeft. Hier vindt u onder andere verschillende soepen, hoofdgerechten & desserts. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om volledige menu's te bestellen of te gaan voor een thuis-BBQ.

Alle producten kunt u direct afrekenen en u kunt aangeven wanneer en hoe laat u wilt afhalen. Ga voor een avond onbezorgd genieten met de afhaalservice van Restaurant de Turfhoeve.

TOP