Lunchen in Sevenum

Restaurant de Turfhoeve

De Turfhoeve is de perfecte locatie om te genieten van een lunch. Met een uitgebreide lunchkaart is de Turfhoeve een heerlijke plek om de middag door te brengen. Iedere dag vanaf 11.00 uur openen wij onze deuren.

Onze koks starten hun dag om 11.30 uur. Vanaf die tijd heeft u de mogelijkheid om te lunchen. De menukaart geeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een van de soepen, broodjes, salades of hoofdgerechten.

Het restaurant leent zich perfect voor iedere gelegenheid. Door de centrale ligging naast de snelweg en de ruime parkeergelegenheid kunt u makkelijk afspreken met u zakenrelatie.

Door de uitgebreide menukaart van het restaurant kunt u met uw familie, vrienden of zakenrelaties aanschuiven en heeft iedereen van jong tot oud voldoende keuze.

Proef de ambachtelijke sfeer en kom lunchen bij restaurant de Turfhoeve in Sevenum.

 

Uitgebreid dineren

Voor ieder gezelschap

Restaurant de Turfhoeve in Sevenum is een restaurant gelegen in het hart van de Peel. Het restaurant ademt een unieke ambiance. Naast de heerlijke gerechten proef je hier de sfeer en het ambacht. Het restaurant van de Turfhoeve is geschikt voor iedereen. Door een zeer uitgebreide dinerkaart kan iedereen genieten in een huiselijke sfeer.

Ons restaurant biedt een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. Heeft iemand in uw gezelschap een allergie? Laat het ons weten en we zullen hierin meedenken.

Groepen

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus en de veiligheid van u als gast laten we een gelimiteerd aantal groepen toe. Op dit moment mogen wij maximaal 30 gasten binnen laten per ruimte. U bent als groep meer dan welkom, echter mag u met maximaal twee personen aan één tafel zitten indien u niet uit hetzelfde huishouden komt. Hierin houden we 1,5 meter afstand in acht. Indien u uit een gezamenlijk huishouden komt mag u samen een één tafel plaats nemen.

Kleiner gezelschap

Wilt u graag dineren met een kleiner gezelschap met zijn tweeën of graag een pannenkoek eten met de kinderen. Dit is allemaal mogelijk in ons restaurant. We mogen maximaal twee personen per tafel plaatsen indien u niet uit hetzelfde huishouden komt. Indien u uit hetzelfde huishouden komt kunt u samen plaatsnemen aan tafel.

Ruimte optimaal benutten

De Turfhoeve beschikt over voldoende ruimte om iedereen binnen te kunnen plaatsen met de aanbevolen afstand van 1,5 meter. Hierdoor kunt u met zijn allen gezellig eten op een veilige en verantwoorde manier. We benutten de ruimtes optimaal om voor alle gasten een prettig verblijf te garanderen.

ETEN MET DE KIDS

Het perfecte restaurant voor de hele familie

Uit eten met de kinderen

Speelruimtes en kinderkaart

Door een menukaart samen te stellen waarbij de kinderen kunnen genieten van bijvoorbeeld een pannenkoek terwijl de ouders een driegangen menu kunnen kiezen, weet je zeker dat de gehele familie heerlijk kan eten.

Voor de kinderen is er een grote speelruimte aanwezig waar ze geheel hun eigen gang kunnen gaan. Hierdoor kunnen de ouders in alle rust lunchen of dineren terwijl de kinderen zich vermaken in de speelruimte.

*Vanwege de maatregelen omtrent corona is de speelruimte tijdelijk gesloten. Bij goed weer is er buiten een springkussen beschikbaar voor de kinderen. 

Pannenkoeken eten

Voor iedereen

Van oudsher is de Turfhoeve al gelinkt aan pannenkoeken. Gasten komen nog regelmatig binnen met de vraag ' Is dit het pannenkoekenhuis?'. Het antwoord op deze vraag is een volmondig 'Ja'.

Het restaurant heeft zich in alle gastvrije jaren uitgebreid naar een compleet à la carte restaurant waar de klassieke pannenkoek nog altijd geserveerd wordt. Het restaurant beschikt over een uitgebreide pannenkoeken kaart waar alle klassiekers op te vinden zijn. Zo wordt onder andere de Boerenpannenkoek & pannenkoek het Kleef nog altijd vol trots geserveerd. Ook voor lekkere pannenkoeken moet u bij de Turfhoeve zijn.

THUIS GENIETEN

Uw restaurant aan huis

Uw restaurant aan huis

Afhalen & Bezorgen

Om u van dienst te blijven en ervoor te zorgen dat u kunt blijven genieten van heerlijke gerechten. Heeft de Turfhoeve een bezorg- & afhaalservice. Hiermee kunt u van uw eigen woning een restaurant maken. De Turfhoeve verzorgt het diner en u geeft de finishing touch.

Online bestellen

Via de webshop kunt u kijken wat de Turfhoeve allemaal te bieden heeft. Hier vindt u onder andere verschillende soepen, hoofdgerechten & desserts. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om volledige menu's te bestellen of te gaan voor een thuis-BBQ.

Alle producten kunt u direct afrekenen en u kunt aangeven wanneer u het op wilt halen of wilt laten bezorgen. Ga voor een avond onbezorgd genieten met de bezorg- & afhaalservice van de Turfhoeve.

TOP