Lunchen in Sevenum

Restaurant de Turfhoeve

De Turfhoeve is de perfecte locatie om te genieten van een lunch. Met een uitgebreide lunchkaart is de Turfhoeve een heerlijke plek om de middag door te brengen. Iedere dag vanaf 11.00 uur openen wij onze deuren.

Onze koks starten hun dag om 11.30 uur. Vanaf die tijd heeft u de mogelijkheid om te lunchen. De menukaart geeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een van de soepen, broodjes, salades of hoofdgerechten.

Het restaurant leent zich perfect voor iedere gelegenheid. Door de centrale ligging naast de snelweg en de ruime parkeergelegenheid kunt u makkelijk afspreken met u zakenrelatie.

Door de uitgebreide menukaart van het restaurant kunt u met uw familie, vrienden of zakenrelaties aanschuiven en heeft iedereen van jong tot oud voldoende keuze.

Proef de ambachtelijke sfeer en kom lunchen bij restaurant de Turfhoeve in Sevenum.

 

Uitgebreid dineren

Voor ieder gezelschap

Restaurant de Turfhoeve in Sevenum is een restaurant gelegen in het hart van de Peel. Het restaurant ademt een unieke ambiance. Naast de heerlijke gerechten proef je hier de sfeer en het ambacht. Het restaurant van de Turfhoeve is geschikt voor iedereen. Door een zeer uitgebreide dinerkaart kan iedereen genieten in een huiselijke sfeer.

Ons restaurant biedt een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. Heeft iemand in uw gezelschap een allergie? Laat het ons weten en we zullen hierin meedenken.

Groepen

Wilt u als ‘grotere groep’ heerlijk genieten, dan bent u bij de Turfhoeve op de juiste plek. Als grotere groep heeft u de mogelijkheid om te dineren of te lunchen volgens de kaart en u heeft de mogelijkheid om direct van de kaart u gerechten te selecteren. De Turfhoeve is zeer flexibel voor iedere groep en in samenwerking met u zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Dit maakt de Turfhoeve zeer geschikt als groepsrestaurant.

Kleiner gezelschap

Wilt u graag dineren met een kleiner gezelschap met zijn tweeën of graag een pannenkoek eten met de kinderen. Dit is allemaal mogelijk in ons restaurant. Het restaurant heeft plaatsen die geschikt zijn voor ieder aantal. Daarnaast is het voor de kinderen mogelijk om verschillende kindergerechten te kiezen en te spelen in de aparte speelruimte. Neem u kids gerust mee en geniet samen in ons kindvriendelijk restaurant.

Sfeervol genieten in het hartje van de Peel. Met een veelzijdige menukaart is er voor ieder wat wils! Wilt u alvast een voorproefje?

ETEN MET DE KIDS

Het perfecte restaurant voor de hele familie

Uit eten met de kinderen

Speelruimtes en kinderkaart

Door een menukaart samen te stellen waarbij de kinderen kunnen genieten van bijvoorbeeld een pannenkoek terwijl de ouders een driegangen menu kunnen kiezen, weet je zeker dat de gehele familie heerlijk kan eten.

Voor de kinderen is er een grote speelruimte aanwezig waar ze geheel hun eigen gang kunnen gaan. Hierdoor kunnen de ouders in alle rust lunchen of dineren terwijl de kinderen zich vermaken in de speelruimte.

Zodra de zon doorkomt en het weer het toelaat is er buiten een groot luchtkussen voor de kinderen. Hierdoor wordt uit eten met de kinderen genieten in ons kindvriendelijk restaurant.

Pannenkoeken eten

Voor iedereen

Van oudsher is de Turfhoeve al gelinkt aan pannenkoeken. Gasten komen nog regelmatig binnen met de vraag ' Is dit het pannenkoekenhuis?'. Het antwoord op deze vraag is een volmondig 'Ja'.

Het restaurant heeft zich in alle gastvrije jaren uitgebreid naar een compleet à la carte restaurant waar de klassieke pannenkoek nog altijd geserveerd wordt. Het restaurant beschikt over een uitgebreide pannenkoeken kaart waar alle klassiekers op te vinden zijn. Zo wordt onder andere de Boerenpannenkoek & pannenkoek het Kleef nog altijd vol trots geserveerd. Ook voor lekkere pannenkoeken moet u bij de Turfhoeve zijn.

ANNO 1974

Pannenkoekenhuis

TOP