KERSTMIS IN SEVENUM

Geniet 1e & 2e Kerstdag van Limburgse warmte

Een warm welkom in een sfeervolle ambiance

Het Turfhoeve Team ontvangt u met genoegen in een sfeervolle kerstaccommodatie. Alleen het bezichtigen en bewonderen is al meer dan de moeite waard. Tijdens Kerst biedt de Turfhoeve een uitgebreide brunch aan op 1e en 2e Kerstdag. Op 1e Kerstdag is er tevens een luxe Kerstdiner buffet met live-cooking!

Bekijk alle mogelijkheden en neem gerust contact met ons op indien u nog vragen heeft.

KERST BRUNCH

1e & 2e Kerstdag (Vol)

Kerstbrunch (Vol)

1e & 2e Kerstdag

Uitsluitend op reservering. Van 11.00 tot 14.00 uur.

U wordt ontvangen met een welkomstcocktail. Hierna kunt u genieten van een uitgebreide luxe kerstbrunch inclusief bijpassend dessertbuffet.

Drankenbuffet
Onbeperkt gebruik maken van: koffie, thee,

jus d’orange, appelsap, melk, multifruit, yoghurtdrank en chocomel

Broodbuffet
Een grote verscheidenheid aan brood, harde broodjes en croissants. Diverse soorten vleeswaren, kaas, paté en zoet broodbeleg

Koud buffet
Boerenhuzarensalade, diverse rauwkostsalades, pastasalade en mesclun sla met croutons, olijfjes, tomaatjes, fetakaas, dressing, gepocheerde zalm, gerookte makreel, maatjesharing met uitjes, gerookte zalm, serranoham, vers fruitsalade, een kaasplank met diverse kazen, vers handfruit en kwark

Soepbuffet
Ossenstaart bouillon met verse groenten en balletjes, gebonden tomatensoep, stokbrood, room- en kruidenboter

Warm buffet
Bourgondische beenham met honing mosterdsaus, romige kippenpastei met bladerdeegbakjes, gehaktballetjes met stroganoffsaus, gebakken kiphaasjes met vadouvansaus, visschotel met een zachte hollandaisesaus, gestoomde witte rijst met uitjes en bosui, aardappelgratin, verse seizoensgroenten, roerei met spek

Dessertbuffet
Grand dessert Noël Surprise

Prijzen Kerstbrunch

1e Kerstdag

 • Volwassenen

  € 37,50
 • Kinderen van 4 t/m 11 jaar

  € 18,75
 • Kinderen van 0 t/m 3 jaar

  Gratis

Prijzen Kerstbrunch

2e Kerstdag

 • Volwassenen

  € 35,00
 • Kinderen van 4 t/m 11 jaar

  € 17,50
 • Kinderen van 0 t/m 3 jaar

  Gratis

 

Geef bij uw online reservering het aantal personen inclusief de kinderen aan. Bij de opmerkingen gelieve het aantal kinderen en hun leeftijd te vermelden.

KERST DINER

1e Kerstdag, met live cooking (Vol)

Luxe Kerstdiner buffet

1e Kerstdag (Vol)

Uitsluitend op reservering. Aanvang tussen 17.00 en 17.30 uur.

U wordt ontvangen met een welkomstcocktail en een amuse. Aansluitend kunt u heerlijk genieten van een zeer uitgebreid luxe kerstdinerbuffet met o.a. verschillende kleine voorgerechten en een ruime keuze aan soepen en ovenvers stokbrood met huisgemaakte tapenade en pesto. Rond 18.30 uur openen onze chefs het warme buffet waar u rustig van kunt genieten. Rond de klok van 20.00 uur openen de chefs een luxe kerstdessert buffet met een fonkelend vuurwerk. 

Voorgerechtenbuffet
Mini rundercarpaccio, hamparade met o.a. serranoham met meloen, salami sopresa en wild zwijn pastrami, paté, mini kip- en garnalencocktailtjes, gepocheerde zalmforel, pepermakreel, gerookte zalm met kruidenmayonaise, aardappel-, pasta- en rauwkostsalades en mesclunsla met croutons, olijfjes, tomaatjes, fetakaas en dressing, geitenkaasmousse en walnoten

Soep- en broodbuffet
Heldere ossenstaart bouillon, vegetarische zoete aardappelsoep, kreeftensoep, diverse soorten ovenvers stokbrood en broodjes, met verschillende toppings als aiolie, chutney, tapenade en kruidenboter

Warm buffet
Runderhaas stroganoffsaus, hoenfilet met vadouvanjus, kalfsbiefstuk met truffeljus, hertenbiefstukjes met calvados jus, luxe visschotel met hollandaisesaus, gamba's piri piri, tagliatelle aiolie, aardappels in room gegratineerd met kaas, aardappelkroketjes, groentequiche

Live-Cooking
Tijdens uw diner zullen de koks verschillende soorten vlees en vis van het kerstdiner à la minute voor uw bereiden. Hierdoor kunt u nog meer genieten tijdens het kerstdiner.
Dessertbuffet
Grand dessert Noël Surprise

Prijzen Luxe Kerstdiner buffet

 • Volwassenen

  € 47,50
 • Kinderen van 4 t/m 11 jaar

  € 18,50
 • Kinderen van 0 t/m 3 jaar

  Gratis

 

Geef bij uw online reservering het aantal personen inclusief de kinderen aan. Bij de opmerkingen gelieve het aantal kinderen en hun leeftijd te vermelden.

KERST RODIZIO

ALL-IN Dineren bij Cascara Rodizio (Vol)

Braziliaanse Kerst Rodizio (Vol)

1e Kerstdag

Uitsluitend op reservering.

Aanvangstijden 16.30 uur, 18.00 uur en 19.30 uur.

Tijdens Kerst biedt onze Braziliaanse buurman een ALL-IN Kerstrodizio. De rodizio van Cascara is inclusief drank. Er zijn ALL-IN arrangementen beschikbaar van 2 uur, 2,5 uur & 3 uur. Bekijk hieronder het aanbod en bezoek de website voor alle details en het plaatsen van een reservering. 

Welkomstcocktail & Fresh market

U wordt ontvangen en geplaceerd door uw host. Deze zal een uitleg geven over Cascara Rodizio. U kunt direct genieten van uw welkomstcocktail. Aansluitend kunt u genieten van de Fresh market waar u veel verschillende soorten salades kunt samenstellen. Daarnaast staan hier verschillende heerlijke lekkernijen zoals o.a. gepocheerde zalm, garnalensalade, parmaham, coppa di parma met diverse meloensoorten en verschillende kaassoorten. Hiernaast is er ook nog keuze om te beginnen met een heerlijke kop soep met ovenvers brood en gegrild stokbrood met kruidendip, pesto of tzatziki.

Braziliaanse Rodizio

Hierna is het tijd voor de Braziliaanse (Kerst)Rodizio. Onze passadores (koks) komen bij u aan tafel met tal van heerlijke vis- en vleessoorten. Met dit kerstdiner komen wij o.a. bij u aan tafel met: picanha, scampi’s, rib-eye, lamsbout en zalmfilet.

Ondertussen kunt u blijven genieten van de Fresh market, deze is aangevuld met een aantal bijgerechten. Deze bijgerechten bestaan o.a. uit: Gratin, gegrilde groentenratatouille, schotel van witvis, kruidenrijst, pikante tomaten-paprika saus en niet te vergeten de Braziliaanse black beans.

Dessertbuffet

Aan het einde van uw diner kunt u genieten van ons luxe  dessert buffet. Hier zullen voor u diverse zoete lekkernijen gepresenteerd worden met o.a. eierflan, passievruchtenmousse, brownie-truffeltaart, lemon-mascarpone cheesecake, gemarineerd fruit en verschillende ijssoorten.

ALL-IN Kerstrodizio, 2 uur

 • Volwassenen

  € 52,50
 • Kinderen van 8 t/m 11 jaar

  € 29,50
 • Kinderen van 3 t/m 7 jaar

  € 19,50
 • 0 t/m 2 jaar

  Gratis

ALL-IN Kerstrodizio, 2,5 uur

 • Volwassenen

  € 57,50
 • Kinderen van 8 t/m 11 jaar

  € 34,50
 • Kinderen van 3 t/m 7 jaar

  € 24,50
 • 0 t/m 2 jaar

  Gratis

ALL-IN Kerstrodizio, 3 uur

 • Volwassenen

  € 62,50
 • Kinderen van 8 t/m 11 jaar

  € 39,50
 • Kinderen van 3 t/m 7 jaar

  € 29,50
 • 0 t/m 2 jaar

  Gratis

 

Bezoek de website van Cascara Rodizio voor uitgebreide informatie en voor het plaatsen van uw reservering.

VROLIJKE KERST

Namens het gehele Turfhoeve team

Hoe reserveren?

U kunt uw reservering plaatsen op drie verschillende manieren.

Geef bij uw reservering de volgende extra informatie door:

 • Het totaal aantal gasten inclusief kinderen, peuters, kleuters & baby's.
 • Het aantal kinderen en de leeftijd van de kinderen (indien van toepassing)
 • Allergieën en speciale wensen (indien van toepassing)
 • Het aantal kinderstoelen (indien van toepassing)
TOP