Zaalinformatie

Ons boerderijcomplex bezit over verschillende zalen welke alle een nostalgische sfeer ademen. Elke ruimte kan omgetoverd worden tot een multifunctionele ruimte voor zowel een zakelijke bijeenkomst tot een bruiloft waar liefde en romantiek centraal staan.

Door de diversiteit die ons complex te bieden heeft wat betreft de ruimtes, is er voor elk gezelschap ook een mogelijkheid iets te organiseren in een passende zaal. Jong en oud voelt zich hier thuis door de sfeer die ons complex ademt.

Kleine impressie van enkele ruimtes waar wij over beschikken:

De Gasterij

De Gasterij, sfeervol ingerichte ruimte waar de huiselijke ambiance welke zeer geschikt is voor een apart diner, brunch of een leuke borrel voor de zakelijke gast. Ruimte geschikt van 12 tot 30 personen.

Boerenerf

Boerenerf, ruimte grenst aan het a la carte restaurant, in de weekenden word deze zaal als 2de ruimte bij het restaurant  getrokken. Leent zich uitstekend voor een apart diner voor groepen voor 15 tot 45 personen. De ruimte is authentiek ingericht met kleine details uit de streek.

Jachtkamer met Cafe( benedenverdieping)

Jachtkamer met Cafe( benedenverdieping), medio 2014 opgeknapt in de moderne stijl met stoere frisse kleuren, met behoud van oude elementen in een nieuw jasje.  Tevens is er een kleine rokersruimte gecreëerd wat niet geheel onbelangrijk is voor de rokers onder ons. Zeer geschikt voor feestjes en buffetten van 25 tot 125 personen.

Dille en Camille ( benedenverdieping)

Dille en Camille ( benedenverdieping), met stijl ingericht grote ruimte welke is te koppelen voor grotere vergaderingen en seminars of bedrijfsfeesten. Geschikt voor 50 tot 400 personen.

Cascara Rodizio

In 2017 is de Korenschuur van de Turfhoeve omgebouwd naar een hippe Braziliaanse Rodizio. Naast het heerlijk eten is het mogelijk om de ruimte van Cascara Rodizio te gebruiken voor feesten en partijen. De zaal is geschikt voor grotere groepen of eventueel personeelsfeesten.

Kom de mogelijkheden bespreken!