Zaalverhuur Sevenum, Limburg.

De Turfhoeve leent zich als een zeer geschikte feestlocatie voor al uw partijen. De locatie biedt verschillende ruimtes met ieder hun eigen karakter. Door een breed aanbod aan sfeervolle ruimtes met verschillende afmetingen is de Turfhoeve geschikt voor ieder aantal personen. Een bijzondere feestzaal in Limburg, vindt u bij de Turfhoeve in Sevenum.

Een flexibel zalencentrum

Samen met u zullen we bespreken wat nodig is om uw feest perfect en vooral naar wens te organiseren. Welke ruimte is het meest geschikt voor u, wat is de optimale indeling van de ruimte, wilt u graag een activiteit tussendoor, welk buffet of diner wilt u graag? Deze vragen gaan we samen met u beantwoorden. Of u nu een personeelsfeest, verjaardag, familiefeest of huwelijk wilt vieren. Samen met u verzorgen we dit tot in de puntjes.

Op zoek naar trouwlocaties in Limburg?

Uw huwelijk moet perfect zijn. De mooiste dag van uw leven. Met dit als uitgangspunt organiseren we van A – Z uw bruiloft. En richten we een trouwzaal in, zoals u die voor ogen heeft. Door gebruik te maken van het gehele pand kunnen wij voor u een unieke bruiloft locatie creëren met voor iedere gelegenheid een andere sfeer.

Een bijzondere bruiloftlocatie

Als officiële trouwlocatie kunt elkaar het ‘ja’ woord geven op het Mariapleintje (binnenplein) in het bijzijn van uw genodigden. Na een middag genieten, taart aansnijden en een toost op uw huwelijk, wordt er een diner verzorgd in het Boerenerf (een aparte ruimte van het restaurant). Na het diner begint uiteraard het de avond waarin het huwelijk gevierd wordt. Dit kan samen met al uw vrienden in de grote feestzaal.

Dit is slechts een van de mogelijkheden, uiteraard bespreken we al uw wensen en zullen we er samen een onvergetelijke dag van maken.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een afspraak maken zodat we in alle rust u wensen kunnen vertalen in een passend trouwfeest en budget. Neem contact op via 0774677500 of info@turfhoeve.nl

 

Bekijk hier onze buffetten.

Bekijk hier de ruimtes/zalen.

U eigen brunch.