Cascara Rodizio grill & bar

Graag delen wij met u hoe een avond in Cascara Rodizio grill & bar eruit ziet. Een avond uit in Cascara Rodizio grill & bar kan beginnen met een stijlvolle cocktail speciaal voor u gemaakt met liefde & passie. We geven u graag de tijd om te ontspannen en een kijkje te nemen in de ‘Cascara Gazeta’. De ‘Cascara Gazeta’ is onze lokale krant waar alle informatie te vinden is over Cascara en waar tevens het Cascara menu en de mogelijkheden in te vinden zijn.

Wanneer u een keuze uit de ‘Cascara Gazeta’ heeft gemaakt kunt u langs de “Fresh market”, waar een ruime keuze aan salades, heerlijke soepen & verse voor- en bijgerechten op u staan te wachten.

dan is het Rodizio time! …….

De gehele avond zullen er Passadores rondlopen met grote spiesen die vers uit de Braziliaanse Churrasco Grill komen. De spiesen zullen ze trots aan tafel zullen presenteren. Als gast van Cascara kunt u kiezen uit rund-, lams-, varkensvlees, worstjes, gevogelte, vis of gamba’s. Op verzoek zullen de Passadores een mooi stuk van het gewenste vlees of vis voor u aan tafel afsnijden. De gehele avond kunt u genieten van de verschillende soorten vlees of vis die de Passadores aan tafel aan komen bieden.

Met behulp van een ‘Yes/No munt’ op tafel kunt u aangeven trek te hebben in een nieuw of anders stuk vlees/vis of even te willen pauzeren.

Nadat u als gast heeft genoten van de Rodizio kunt u smullen van de desserts. Deze vindt u achteraan in de Fresh market. Hier is een volledig dessert buffet ingericht waar u heerlijk van kunt genieten.

Openingstijden Cascara Rodizio

Maandag               vanaf 17:00 uur
Dinsdag                Gesloten
Woensdag            Gesloten
Donderdag           vanaf 17:00 uur
Vrijdag                  vanaf 17:00 uur
Zaterdag               vanaf 17:00 uur
Zondag                 vanaf 17:00 uur

U kunt bij Cascara Rodizio binnenlopen tot 20:30 uur