Restaurant in Sevenum

Restaurant de Turfhoeve in Sevenum is een restaurant gelegen in het hart van de Peel. Het restaurant ademt een unieke ambiance. Naast de heerlijke gerechten proef je hier de sfeer en de ambacht. Het restaurant van de Turfhoeve is geschikt voor iedereen.

Groepen

Wilt u als ‘grotere groep’ heerlijk genieten, dan bent u bij de Turfhoeve op de juiste plek. Als grotere groep heeft u de mogelijkheid om te dineren of te lunchen volgens de kaart en u heeft de mogelijkheid om van een kleinere kaart u gerechten te selecteren. De Turfhoeve is zeer flexibel voor iedere groep en in samenwerking met u zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Dit maakt de Turfhoeve zeer geschikt als groepsrestaurant.

Kleiner gezelschap

Wilt u graag dineren met een kleiner gezelschap met zijn tweeën of graag een pannenkoek eten met de kinderen. Dit is allemaal mogelijk in ons restaurant. Het restaurant heeft plaatsen die geschikt zijn voor ieder aantal. Daarnaast is het voor de kinderen mogelijk om verschillende kindergerechten te kiezen en te spelen in de aparte speelruimte. Neem u kids gerust mee en geniet samen in ons kindvriendelijk restaurant.

Sfeervol genieten in het hartje van de Peel. Met een veelzijdige menukaart is er voor ieder wat wils! Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk hier onze uitgebreide  menukaart: